El CN Barcelona encaixa una contundent derrota contra el Szolnoki (6-14)

Waterpolo. L’equip cenebista acaba quart a Siracusa i ara quedarà pendent del sorteig de l’Europ Cup

El CN Barcelona ha encaicat un dur correctiu contra el Szolnoki (6-14) i ha acabat en quart lloc la fase prèvia de la lliga de campions. Només els primers classificats accedien a la fase de grups de la Champions i per tant l’equip cenebista quedarà ara a expenses del sorteig de l’Euro Cup. L’equip de Víctor González sembla haver pagat el desgast de les jornades anteriors i no ha tingut cap possibilitat contra un conjunt hongarès, que sempre ha anat un pas endavant dels catalans, amb parcials d’1-4, 1-4, 1-1 i 3-5.

El conjunt cenebista ha pogut connectar amb el boia Lukas Durik en una de les primeres accions (1-0), però després ha estat l’equip hongarès qui ha marcat el ritme de joc. Koneric, Filipovic, després d’un penal forçat per David Jansik, i Adam Nagy en dues superioritats han posat la directa davant un CNB que insistia, sense èxit, a tornar connectar amb la boia. En el segon quart s’ha repetit el guió. Adrià Delgado ha sorprès el porter rival amb un xut al primer pal, però el Szolnoki jugava amb una marxa més i en ràpides transicions eixamplava la seva renda davant un conjunt català col·lapsat en atac.

Amb el partit encarrilat (2-8), l’equip magiar s’ha pres un respir després de la represa (1-1). El CNB no ho ha sabut aprofitar i ha continuat malbaratant jugades de superioritat. Els gols de Pere Estrany i Joel Esteller a l’inici de l’últim quart (5-10) semblava que podrien maquillar el resultat, però el Szolnoki ha tornat a accelerar el ritme de joc per tancar el partit amb un parcial d’1-4 i fer pujar el contundent 6-14 al marcador.