Tennis

Victòries de Nadal i Thiem en la copa Masters

Tennis. El manacorí supera Rublev (6-3 i 6-4) i l’austríac tomba el defensor del títol, Tsitsipas (7-6, 4-6 i 6-3)

El manacorí Rafa Nadal i l’austríac Dominic Thiem han resolt amb èxit la seva estrena en la copa Masters a l’O2 Arena de Londres en vèncer el rus Andrey Rublev (6-3 i 6-4) i el grec Stefanos Tsitsipas, el defensor del títol, (7-6, 4-6 i 6-3), respectivament. Impecable amb el servei i sense fissures en totes les facetes del joc, Nadal ha resolt el primer parcial en 36 minuts, amb un trencament en el sisè joc. Rublev, en canvi, era un sac de nervis. Ha pagat la por escènica i no se l’ha vist en camp moment còmode sobre la pista. En el segon set s’ha mantingut el guió. L’illenc, molt agressiu, ha fet el trencament en el primer joc i n’ha tingut prou per rematar la feina en 1h17.

Debut de Granollers

D’altra banda, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) obren demà la jornada en la modalitat de dobles contra la parella australiana formada per John Peers i Michael Venus (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)