Golf

Johnson, jaqueta verda amb rècord

Golf. El número u del món remata el Masters d’Augusta amb el menor número de cops sota el par del camp (-20)

El nord-americà Dustin Johnson va ratificar la seva condició de número u del món amb el seu primer Masters d’Augusta, rubricat a més amb un nou rècord de cops sota el par del camp (-20), que estava fixat en -18. Johnson va començar a encarrilar el títol després de l’espectacular tercera volta de dissabte, amb 65 cops (-7) i que el deixaven amb quatre impactes d’avantatge amb vista a l’última jornada. Ahir va rematar la feina amb l’avantatge més ampli respecte als seus rivals (5), després de la marca establerta per Tiger Woods (12) el 1997. Precisament, Woods, vencedor l’any passat per cinquena vegada, va ser l’encarregat de traspassar-li la jaqueta verda, tal com mana la tradició amb el campió. La segona plaça compartida va ser per al sud-coreà Im SunJae i l’australià Cameron Smith (273, -15).

Amb 36 anys, Johnson acumula un palmarès impressionant, amb 23 victòries en el PGA Tour, un obert dels Estats Units (2016) i quatre finals entre els deu primers en el Masters, entre els quals el segon lloc de l’any passat. “Ha estat un dia molt difícil en què he començat bé. A partir del forat 6 he jugat molt sòlid i he mantingut un bon golf fins al final. Havent crescut tan a prop d’aquí, des que vaig jugar el meu primer Masters ha estat el torneig que sempre he volgut guanyar”, va admetre el campió, originari de Colúmbia (Carolina del Sud).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)