Tennis

Granollers i Zeballos arrenquen amb força

Tennis. El català i l’argentí (4) debuten en la copa Masters amb un triomf treballat per 7-6 (2) i 7-5 contra l’australià Peers i el neozelandès Venus (6)

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) van començar ahir amb determinació la seva participació en la copa Masters a l’O2 de Londres amb un triomf en la fase de grups per 7-6 (2) i 7-5 contra l’australià John Peers i el neozelandès Michael Venus (6) que els aplana el camí en l’objectiu d’arribar a les semifinals. Més encertats en les pilotes decisives, van ser superiors en el tie-break del primer set i van saber mantenir la calma i aixecar un trencament en contra en el segon parcial, segellant el triomf amb el seu segon break favorable en el dotzè i últim joc del duel (2/5).

El català i l’argentí van haver de picar pedra. No van disposar de cap pilota de trencament en el primer set i van saber serrar les dents per salvar-ne dues en contra. En el tie-break, però, van ser molt superiors. Venus i Peers van reaccionar consumant un break en el principi del segon parcial. La resposta del català i l’argentí va ser fulgurant i contundent, amb un trencament en el quart joc segellat tot just en la primera oportunitat del partit, que va restablir la igualtat en el segon set (2-2).

Totes dues parelles van anar guanyant els seus respectius serveis –Granollers i Zeballos van tornar a salvar dues pilotes més de break, 1/5 en total per a Peers i Venus– i el parcial es va resoldre amb el segon trencament de la dupla catalanoargentina. En l’altre partit del grup Bob Bryan, el croat Mate Pavic i el brasiler Bruno Soares (1) van vèncer amb penes i treballs l’austríac Jurgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vasselin (8) per 6-7 (6), 6-1 i 10-4, i seran demà els rivals de Granollers i Zeballos.

EL PROTAGONISTA

Hem sabut aguantar bé quan anàvem per sota en el segon set i estem feliços, és un torneig molt igualat
Marcel Granollers
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)