Waterpolo

El CN Barcelona i el CN Sabadell, seus de la fase classificatòria de l’Euro Cup

Waterpolo. El CN Terrassa jugarà a Szolnok (Hongria) i el CE Mediterrani a Savona (Itàlia). Els partits es disputaran entre el 4 i el 6 de desembre i els dos primers de cada grup accediran als vuitens de final

El CN Barcelona i el CN Sabadell han estat escollits com una de les vuit seus on es disputarà la fase classificatòria de l’Euro Cup, que es jugarà entre el 4 i el 6 de desembre. Els dos primers de cadascun dels vuit grups accediran als vuitens de final. A la piscina de la Nova Escullera (A), hi competiran també el Tourcoing francès, el Zuglo hongarès i el Panionios grec, mentre a Can Llong (B) els rivals dels sabadellencs seran el Jadran Split croat, l’Steaua de Bucarest i el Dinamo de Moscou.

Els altres dos equips catalans en la competició s’hauran de desplaçar. El CN Terrassa, que va jugar la fase de classificació de la Champions a Budapest, haurà de tornar a viatjar a Hongria, en aquest cas a Szolnok, on a més dels amfitrions s’enfrontaran a l’Smimis grec i a l’Strasbourg francès. Al seu torn, el CE Mediterrani jugarà a Savona (Itàlia) contra l’equip transalpí, el Radnicki serbi i el Postdam alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)