Waterpolo

Cita europea a la Nova Escullera i a Can Llong

Waterpolo. El CN Barcelona i el CN Sabadell exerciran d’amfitrions en la fase classificatòria de l’Euro Cup, mentre que el CN Terrassa jugarà a Szolnok i el CE Mediterrani, a Savona

La piscina de la Nova Escullera, del CN Barcelona, i la de Can Llong, del CN Sabadell, seran dues de les vuit seus de la fase classificatòria de l’Euro Cup, segons es va determinar en el sorteig efectuat ahir a Nyon. Els partits es jugaran del 4 al 6 de desembre i els dos primers de cada grup accediran als vuitens de final. El CN Barcelona, gràcies al quart lloc segellat a la bombolla de Siracusa, figura com a cap de sèrie i té un grup teòricament assequible amb el Tourcoing Lille, el Zuglo i el Panionios. Tot i que també exerciran d’amfitrions, el grup del CN Sabadell és dels més exigents amb rivals habituals de la fase de grups de la Champions, com ara el Jadran Split, l’Steaua i el Dinamo de Moscou. El CN Terrassa haurà de tornar a viatjar a Hongria, on el Szolnoki és el gran favorit, però té partits més assequibles contra l’Smimis i l’Estrasburg, mentre que el CE Mediterrani jugarà a Savona contra els amfitrions, el Radnicki i el Postdam.

Grup A (Barcelona)
CN Barcelona (Catalunya)
Tourcoing Lille (França)
BVSC-Zuglo (Hongria)
Panionios (Grècia)
Grup B (Sabadell)
Jadran Split (Croàcia)
Steaua Bucarest (Romania)
Dinamo Moscou (Rússia)
CN Sabadell (Catalunya)
Grup E (Savona)
Radnicki Kragujevac (Sèrbia)
Postdam (Alemanya)
Savona (Itàlia)
CE Mediterrani (Catalunya)
Grup G (Szolnok)
Szolnoki (Hongria)
CN Terrassa (Catalunya)
Smimis (Grècia)
Estrasburg (França)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)