Handbol

Kaba Gassama, convocada per a l’europeu de Dinamarca

Handbol. És una de les novetats de la llista del seleccionador espanyol, el granollerí Carlos Viver

La pivot granollerina Kaba Gassama, ara a les files del Nantes, és una de les principals novetats en la llista de setze jugadores convocades pel seleccionador espanyol Carlos Viver amb vista a l’europeu de Dinamarca, que comença el 3 de desembre. Gassama és l’única catalana de la convocatòria, ja que Eli Cesáreo (Bera Bera), subcampiona del món al Japó l’any passat, va ser intervinguda quirúrgicament del lligament d’un dit i del canell a principi de temporada i encara no està recuperada. Una altra de les novetats és la jove pivot de l’Elx, el rival del Granollers en la copa d’Europa, Lysa Tchaptchet, que només té 18 anys. “Tant Kaba com Lysa son jugadores joves, que han participat en activitats del Projecte 2021 i estan completant una gran temporada. Totes dues van estar en l’última activitat al setembre i ho van fer molt bé. Pensem que és la millor configuració que podem portar en aquests moments”, ha comentat el granollerí Viver, en declaracions difoses per la Federació Espanyola d’Handbol. Entre les setze convocades només hi ha sis jugadores que competeixen en equips de la lliga espanyola.

A finals de setmana s’ha de saber si Dinamarca pot assumir tota l’organització del campionat d’Europa, ja que dilluns la Federació Noruega d’Handbol, l’altra coorganitzadora, hi va haver de renunciar a conseqüència de les mesures restrictives del seu país vers la pandèmia de la Covid-19.

LA DADA

La catalana Eli Cesáreo, subcampiona mundial al Japó, va ser intervinguda d’un lligament d’un dit i del canell a principi de temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)