Futbol sala

Victòria a la pista del líder

Futbol sala. El Barça supera el Llevant, que estava invicte, amb molt d’encert en els dos darrers minuts. Suma el segon triomf i surt del descens

LLEVANT 2 BARÇA 5

LLEVANT:Fede, Araça, Roger, Rivillos i Pedro Toro –equip inicial–; Gallo, Esteban, Rubi Lemos, Rafa Usín, Jorge Santos, Maxi Rescia, Cayetano, Márquez i Raül Jiménez.BARÇA:Dídac, Sergio Lozano, Matheus, Adolfo i Ximbinha –equip inicial–; Dyego, Joselito, Esquerdinha, Ferrao, Marcenio, Daniel, Povill, André Coelho i Óscar.GOLS:0-1 (23’) Adolfo. 0-2 (28’) Ferrao. 1-2 (28’) Rafa Usín. 2-2 (34’) Pedro Toro. 2-3 (39’) Sergio Lozano. 2-4 (39’) Adolfo. 2-5 (40’) Coelho.ÀRBITRES:Alonso i Santander. Targeta groga a Pedro Toro, del Llevant i a Ferrao, Dídac, Ximbinha i a l’entrenador Andreu Plaza, del Barça.

El Barça va sumar una important victòria a la pista del fins llavors líder, el Llevant, per 2-5. Amb aquest segon triomf els blaugrana van sortir de la zona de descens i van trencar la imbatibilitat dels valencians, que acumulaven set victòries en set partits, i que van perdre el lideratge. Els homes d’Andreu Plaza van estar molt encertats en els dos darrers minuts i amb dos gols molt seguits van desfer l’empat que hi havia en el marcador i van sumar tres punts importants.

La primera meitat va ser anivellada i amb ocasions dels dos conjunts, però cap va poder marcar. El Barça es va avançar en l’inici de la segona part amb gols d’Adolfo i Ferrao, tots dos en jugada de bola aturada. El Llevant va anotar l’1-2 tot seguit i va tenir ocasions que va desfer molt bé el porter del Barça, Dídac. A sis minuts del final, però, el Llevant va aconseguir l’empat. El Barça va encaixar molt bé perdre dos gols de marge i va continuar buscant un triomf molt necessari. Sergio Lozano va tornar a avançar els blaugrana a un minut i mig del final, i el Llevant va treure tot seguit el porter-jugador. El Barça es va mostrar contundent de cara a gol, i mig minut després Adolfo va fet el 2-4 a porteria buida. Abdré Coelho va completar el resultat i la victòria amb un darrer gol en els últims segons, també sense porter.