El mur és Kevin Möller

Handbol. El porter del Barça, escollit MVP del partit, brilla al Wonderino Arena de Kiel en una segona part per emmarcar del conjunt blaugrana, que reforça el lideratge de la Champions

kiel 26 barça 32

THW KIEL:N. Landin; Duvnjak (5), Sagosen (3), Weinhold (1), Ekberg (5, 2 p.), Dahmke (1), Pekeler (1) –set inicial–; Quenstedt (p.s.), Ehrig, Reinkind (2), M. Landin (2), Wiencek (1), Zarabec (4) i Horak.BARÇA:Möller; Sorhaindo, Ariño (2), Janc (4), Mem (6), Pálmarsson (3), Fàbregas (3) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Entrerríos (4), Dolenec (2 p.), N’Guessan (1), Aleix (3), Cindric (1), Pascual, Langaro i Frade (3).PARCIALS:1-2, 3-4, 5-6, 9-9, 11-13, 15-16; 17-19, 19-22, 21-25, 23-27, 24-31 i 26-32.ÀRBITRES:Kurtagic i Wetterwik. Exclusions: Weinhold (9’), Pekeler (15’) i Wiencek (22’), per part del Kiel; i Sorhando (12’), Fàbregas (28’) i Frade (46’), per part del Barça.

El Barça va passar l’examen del Wonderino Arena de Kiel amb una actuació per emmarcar. Amb un impressionant Kevin Möller sota els pals, amb 18 aturades i un 43 % d’encert, l’equip blaugrana va imposar el seu ritme de joc al campió de la Bundesliga, incapaç d’aturar el líder de la lliga de campions. En un territori habitualment hostil –només hi havia guanyat dos cops en dotze visites– l’equip de Xavi Pascual va saber jugar millor les seves cartes que el de Filip Jicha, que dijous tornarà la visita al Palau Blaugrana.

La primera meitat va ser anivellada, tot i que l’equip blaugrana ja va anar gairebé sempre un pas endavant del seu rival. En el primer tram les defenses s’imposaven al joc d’atac. Els dos equips tenien problemes per veure porteria i Jicha no s’ho va pensar gaire per demanar el primer temps mort tot just al cap de 8 minuts (1-2). Domagoj Duvnjak, amb tres dianes consecutives, assumia el lideratge ofensiu del seu equip, però el Barça aprofitava l’exclusió de Weinhold per obrir una petita escletxa (3-5). Amb les primeres rotacions, el Kiel va recuperar un parell de pilotes i va capgirar la situació (9-8). Per uns moments, s’accelerava el ritme i el joc entrava en una fase d’intercanvi de cops. Xavi Pascual va aprofitar una altra exclusió, la de Wiencek, per demanar temps mort. Les consignes, amb grans aturades de Möller (8 a la primera meitat), van funcionar perquè el Barça tornava a prendre la iniciativa amb un parcial de 0-3 (10-13). La tornada a pista de Duvnjak i l’exclusió de Fàbregas van servir perquè l’equip germànic ajustés un altre cop el resultat abans del descans (15-16).

Després de la represa, el Barça va continuar marcant la pauta. La defensa d’anticipació, els minuts de qualitat d’Entrerríos, l’efectivitat de Mem, màxim anotador amb 6 gols, i les aturades de Möller donaven un altre impuls al conjunt català, que ampliava les diferències fins als 4 gols (18-22). L’equip blaugrana se sentia còmode sobre la pista i sortia guanyador en l’intercanvi de gols. Amb 23-29 al marcador, Jicha es va jugar el seu últim cartutx amb els atacs amb set jugadors, però va tornar a topar a un Möller incommensurable que va frustrar qualsevol intent de reacció alemanya.

ELS PROTAGONISTES

L’equip ha estat extraordinari en totes les facetes del joc i en Kevin ha fet un dels millors partits des que és al Barça
Xavi Pascual
No hi ha res millor que guanyar a Kiel. Estic increïblement feliç i he gaudit de cada segon a la pista