Tennis

Rafael Nadal jugarà la semifinal de la copa Masters

El manacorí ha derrotat per 6-, 4-6 i 6-2 el grec Satefanos Tsitsipas, l’actual campió, en l’últim partit del grup

Rafael Nadal s’ha classificat per la semifinal de la copa Masters al derrotar en l’últim partit del seu grup al grec Stefanos Tsitsipas en tres sets per 6-4, 4-6 i 6-2. El manacorí s’ha desfet del vigent campió de la competició i en la semifinal s’enfrontarà al primer de l’altre grup, el rus Daniil Medvedev.

Rafael Nadal ha començat molt segur amb el seu servei i en el novè joc del primer set ha aconseguit el primer break i l’ha guanyat per 6-4. Stefanos Tsitsipas no s’ha rendit i en el segon set ha buscat la seva oportunitat que ha arribat en el desè joc, quan per primera vegada ha pogut trencar el servei del manacorí (4-6) i ha anivellat el partit. El tercer i definitiu set ha començat amb tres breaks consecutius, dos per Rafael Nadal, i el manacorí s’ha situat amb un 3-1. Un nou trencament en el setè joc l’ha portat a la victòria per 6-2.

En el primer partit de la jornada que no decidia res, l’austríac Dominic Thiem –que ja tenia assegurada la primera posició del grup–, ha perdut per 2-6 i 5-7 contra el rus Andrey Rublev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)