Tennis

Granollers i Zeballos, semifinalistes de la copa Masters

ACTUALITZACIÓ. Marcel Granollers i Horacio Zeballos (4) s’han classificat per disputar la semifinal de la copa Masters abans de jugar el partit d’avui (18.45h) contra l’austríac Jurgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vasselin (7). Els seus rivals demà (13 h)seran el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic (5). L’altra semifinal la jugaran el nord-americà Rajeev Ram i l’anglès Joe Salisbury (1) contra Melzer i Vasselin, que han acabat primers del grup Bob Bryan per davant de la parella catalanoargentina. El set sumat per l’australià John Peers i el neozelandès Michael Venus (6) en la seva derrota per 6-7 (2), 6-3 i 10-8 davant del croat Mate Pavic i el brasiler Bruno Soares (1), certifica la presència del català i l’argentí, que en feien prou amb un set per ser primers però que s’han retirat, amb 6-6 i 0-1 en contra del primer set, contra l’austríac Melzer i Roger-Vasselin, per molèsties en l’espatlla dreta del català.

Si ho hi ha res de nou, serà la segona semifinal del tennista català, que la va disputar el 2012 amb Marc López de parella en una edició en què van conquerir el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)