Handbol

El Bordils busca la sorpresa a Eivissa

Handbol. L’equip fa quasi un mes que no juga i encara no ha guanyat aquest curs

El Bordils juga aquest vespre (19.45 h), si no hi ha imprevist com avui fa una setmana a la Verneda –el Sant Martí no s’hi va entrenar fins dimecres i els dos clubs tenen fins al 25 novembre per acordar la data–, a la pista de l’Eivissa, quart amb tres victòries i un empat. “És un equip amb vuit o nou jugadors d’un nivell molt alt, amb capacitat de llançament”, diu Pau Campos de l’Eivissa, del qual destaca el ritme de partit a pocs gols amb una defensa 6-0 i una bona porteria. Marcar un ritme alt serà, doncs, l’objectiu del conjunt bordilenc.

La preocupació del Bordils són els tres últims caps de setmana sense jugar i com pot afectar-los. “És el que em fa més por, a mitja lliga parar tres setmanes no agrada a ningú”, afirma el tècnic, que amb el calendari d’aquest pròxim mes veu la manca de ritme respecte als rivals, una càrrega física afegida a la de no haver guanyat encara aquest curs. Un altre maldecap serà el vol, perquè l’equip es queda a l’illa i el de tornada, demà, va mig buit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)