Natació

Jessica Vall guanya la pugna dels 200 m braça amb Marina Garcia

Natació. La nedadora del CN Sant Andreu ha acreditat 2:21.19 i la del CN Sabadell 2:23.87 en la prova més interessant de la sessió de tarda del campionat d’Espanya en piscina de 25 metres

Jessica Vall (CN Sant Andreu) s’ha emportat l’enèsim duel en els 200 m braça amb Marina Garcia (CN Sabadell) i ha segellat el seu sisè títol de l’especialitat en la sessió de tarda de la jornada inaugural del campionat d’Espanya en piscina de 25 metres, a Castelló. Vall ha anat de menys a més i ha acabat amb molta força per vèncer amb una gran marca de 2:21.19. García, que també té cinc títols al seu palmarès, ha estat segona amb 2:23.87. Emma Carrasco (Inef Lleida), una de les sorpreses de la sessió matinal amb només 15 anys, s’ha volgut colar a la festa de les dues grans especialistes catalanes en braça i ha marcat el millor parcial al pas pels 100 m (1:09.79). La filla de l’olímpic Jordi Carrasco ha perdut pistonada en el tram final, però ha acabat amb una bon registre de 2:25.16. En els 200 m braça masculins, la victòria ha estat per al canetenc del CN Sabadell Àlex Castejón, amb 2:09.01. Hugo González (Real Canoe), que havia aturat el cronòmetre en primer lloc, ha estat desqualificat.

També hi hagut victòria catalana en els 100 m esquena, amb Africa Zamorano com a protagonista. La nedadora del CN Sant Andreu, que no havia pogut competir en la sessió matinal per un problema familiar, no ha fallat en els 100 m esquena i ha revalidat la victòria de Gijón amb un registre de 58.69.

Títols per a Joanllu Pons i Cata Corró

Els primers títols de la sessió de tarda, els dels 200 m papallona, han estat per a dos nedadors de les Illes competint en clubs catalans. El solleric Joanllu Pons (CN Sant Andreu) ha sabut dosificar millor que ningú les seves forces i amb uns grans últims parcials i millors viratges ha recuperat l’avantatge que li havia pres Franciso Arévalo (Madrid) en els primers metres per vèncer clarament amb 1:55.66. La nedadora d’Inca Cata Corró (CN Sabadell), en canvi, ha dominat de principi a fi i ha acabat amb un bon registre de 2:08.94 només vuit mesos després d’haver estat intervinguda per tercera vegada d’un tumor cerebral.

El CN Sant Andreu mana en els 4x200 m lliure

Tal com havien fet en la sessió matinal, el CN Sant Andreu ha dominat el relleu de 4x200 m lliure (7:53.17), tot i que el CN Sabadell no s’ha quedat gaire lluny (7:55.70). El quartet andreuenc l’han integrat Àfrica Zamorano, Marta González, Laura Amor i Lidón Muñoz, que per tant ha segellat la primera jornada del campionat amb tres medalles d’or. En els 4x200 m masculins, ha vençut el Madrid NC, amb 7:08.02. L’han acompanyat al podi el CN Terrassa (7:15.12) i el CN Sant Andreu (7:16.00), després d’una gran remuntada final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)