Tennis

Mestres semifinalistes

Tennis. Granollers i Zeballos (4) acaben segons de grup en la copa Masters tot i plegar per lesió del català i jugaran avui contra Koolhof-Mektic (5)

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) es van classificar ahir per disputar les semifinals de la copa Masters de dobles i avui (13 h) buscaran un bitllet per a la final contra el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic (5), sempre que l’espatlla dreta del català respongui. Quan ja tenien la classificació a la butxaca però encara aspiraven a la primera plaça del grup, Granollers i Zeballos es van retirar amb 6-6 i 0-1 en contra davant de l’austríac Jurgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vasselin (7), que es van enlairar al primer lloc i s’enfrontaran (19 h) al nord-americà Rajeev Ram i a l’anglès Joe Salisbury (1).

El català i l’argentí, de fet, s’havien classificat abans de jugar. El set guanyat per l’australià John Peers i el neozelandès Michael Venus (6) en la seva derrota per 6-7 (2), 6-3 i 10-8 davant el croat Mate Pavic i el brasiler Bruno Soares (1) va certificar la seva presència en les semifinals. En feien prou, a més, amb un set per acabar la round robin primers del grup Bob Bryan quan van irrompre les molèsties. Serà la segona semifinal de Marcel Granollers, que la va disputar el 2012 amb Marc López de parella en una edició en què van conquerir el títol.

La parella catalanoargentina va salvar la primera pilota de break en el segon joc en un punt d’or (40-40). Granollers, en una acció felina a la xarxa, va materialitzar el primer trencament en el joc posterior. Tot anava sobre rodes fins que amb 5-4 Zeballos va perdre el seu servei (5-5). Amb 5-6 en contra, el català va demanar la presencia del fisioterapeuta en el temps de descans per molèsties a l’espatlla dreta i en el primer punt del tie-break –0-1 en contra–va decidir que no pagava la pena arriscar-se.

Djokovic venç Zverev i s’enfrontarà a Thiem

La segona plaça del grup Tòquio 1970 i el rival de Dominic Thiem (3) en la primera semifinal d’avui (15 h) es va decidir en el partit entre Novak Djokovic (1) i l’alemany Alexander Zverev (5). El número 1 i cinc cops campió del torneig no va fallar davant del campió del 2018 . Es va imposar per 6-3 i 7-6 (4) i es va assegurar la segona plaça del grup rere el rus Daniïl Medvédev (4), el rival de Rafa Nadal (2) avui en la segona semifinal (21 h). Djokovic va sortir motivat: 3-0 i trencament amunt en un tres i no res. Sòlid amb el servei, va tancar el parcial sense cedir cap pilota de ‘break’ en un entorn de més igualtat del que reflecteix el resultat. L’alemany i ara deixeble de David Ferrer va millorar, però no en va fer prou per consolidar la seva reacció amb un ‘break’–en el quart joc va tenir les tres úniques oportunitats– i va claudicar. Djokovic va apel·lar a l’efectivitat per damunt de la brillantor i va saber gestionar el partit amb experiència. En el segon i intranscendent partit, Medvédev (3/3) va vèncer l’argentí Diego Schwartzman (8) per 6-3 i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)