Tennis

Sensació d’inferioritat

Tennis. Granollers i Zeballos (4) cauen per 6-3 i 6-4 contra el neerlandès Koolhof i el croat Mektic (5) en la semifinal de dobles de la copa Masters

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) van perdre ahir amb relativa claredat la semifinal de dobles de la copa Masters a l’O2 de Londres contra el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic (5) per 6-3 i 6-4 en una hora i 13 minuts. Els vencedors buscaran avui en la final contra l’austríac Jürgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vaselin (8), que van derrotar per 6-7 (4), 6-3 i 11-9 el nord-americà Rajeev Ram i l’anglès Joe Salisbury (1), el seu primer títol.

Les dificultats es van presentar ben aviat, tot just en el primer torn de servei –Zeballos–, quan els rivals van amenaçar amb un 30-40. Una dreta paral·lela de l’argentí i un bon servei rematat per Granollers a la xarxa van salvar les dues pilotes de break. A la tercera, però, un globus perfecte de l’inspirat Koolhof va consumar el trencament sobre el servei de Granollers (5-3). El mateix Koolhof va segellar el set al servei (6-3). Granollers va demanar tractament un altre cop per les molèsties a l’espatlla dreta que el van obligar a retirar-se divendres. “No he pogut servir al cent per cent”, explica Granollers.

Encara bo que van decantar al seu favor un punt d’or amb el servei de Zeballos en el primer joc del segon parcial (0-1). Una nova ruptura en contra hauria estat fatal. El català i l’argentí van disposar de la seva única pilota de break en un punt d’or que no van saber resoldre (1-1). La sensació de vulnerabilitat del rival es va esguerrar de seguida perquè el neerlandès i el croat van sentenciar consumant el seu segon break i no van fallar amb el servei (3-1). La dinàmica no es va alterar malgrat que la parella catalanoargentina va seguir perseverant esperant alguna fuita en el bàndol contrari (3-2, 4-3, 5-4). Però Koolhof i Mektic no van tenir fissures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)