Si no es pot, és impossible

Handbol. El Sarrià encaixa la tercera derrota en tres partits fora de casa, amb un 4-0 i una desqualificació inicial i amb tres en pista en la segona part

bARÇA B 33 sarrià 29

FC BARCELONA B:González, Soler (3), Pujol, Palomino (3), Roca (3), Zarzuela, Domènech, Montserrat, Barbeito (4), Diocou (7), Orts (2), Reguart, Rosell (1), Fernández, Cenic (5) i Parera (5).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel (4), Pararols, Segarra (5), Toro (1), Martí Arnau, Pere Arnau (4), Ballester (3), Font, Moreno, Arnau Rovira (6), Lozano (4), Pep Arnau, Gutiérrez, Teixidor (2), Biosca i Vicente (1).PARCIALS:3-0, 5-2, 7-5, 9-8, 11-8, 14-12; 16-15, 20-18, 21-21, 27-24, 30-26 i 33-29.ÀRBITRES:Josep Millan i Aitor Izquierdo. Exclusions a Palomino, Roca i Parera, i a Pere Arnau, Lozano, Teixidor i Vicente. Desqualificació a Martí Arnau.

Tercera derrota en tres partits a fora del Sarrià, contra el Barça B i amb el criteri arbitral com a factor desequilibrant.

L’inici va ser fatal, amb un 4-0 i la desqualificació a Martí Arnau per una acció similar a la que havia rebut moments abans Pere Arnau –autor del primer gol sarrianenc, superat el minut 6 de joc i després del temps mort de Salva Puig– a l’altra àrea. El filial blaugrana assolia un avantatge de cinc punts amb un 3-0 (7-2). El Sarrià hi va respondre (7-5, Ballester) i es va arribar al descans 14-12, amb quatre gols d’Oriol Masmiquel.

Els dos de Roc Segarra a l’inici de la segona meitat servien per empatar a 15 i entrar en un intercanvi fins a l’exclusió de Guillem Lozano, en el minut 17 i amb empat a 22, i la d’Alberto Vicente, un minut després i amb 23-22. Teixidor també va ser amonestat després de fer el 24-23 quan faltaven 12 minuts per al final i, amb tres en defensa, Diocou va sentenciar amb el seu tercer gol seguit (26-23).

La vermella del principi ens ha deixat tocats; ens ha costat tornar-nos-hi a ficar, però amb un ritme alt ens hi hem pogut reenganxar
Les dues accions seguides d’exclusió i un error nostre ens han deixat amb tres en pista. Contra el Barça B, penalitza molt