El Granollers no té res a fer en el seu intent de remuntada (20-34)

Handbol. Les vallesanes, que havien de capgirar el 26-22, han vist com la segona meitat es convertia en un calvari (6-18)

El KH-7 Granollers ha perdut el primer partit del curs a casa i diu adeu a l’European Cup en la tercera eliminatòria, que ja arribava amb un desavantatge de l’anada a Elx (26-22).

L’equip vallesà ha anat per darrere des de l’inici (3-5 al minut 10) i amb prou feines ha pogut arribar a la mitja part amb esperances de poder aspirar al triomf (14-16).

Patricia Encinas, la portera de l’Elx que només havia encaixat un gol en 20 minuts, feia el 15-20 al minut 5 de la segona meitat i amb les vallesanes a la desesperada. L’1-4 de parcial deixava el que quedava de la segona meitat en un entrenament sense públic per als dos conjunts, que acabaria amb les verdes augmentant la diferència de manera exponencial: 15-25 Ivet Mussons, la màxima golejadora del partit amb 7, al 44’ al contraatac.