Tennis

Daniil Medvedev es consagra com a mestre

El rus guanya el títol de la copa Masters al superar en la gran final a l’austríac Dominic Thiem per 4-6, 7-6 (2) i 6-4

Daniil Medvedev ha guanyat brillantment la copa Masters en la segona edició que l’ha disputat. El rus ha derrotar l’austríac Dominic Thiem per 4-6, 7-6 (2) i 6-4 en una final molt disputada i que ha durat 2h42 . Daniil Medvedev ha remuntat un set en contra i s’ha emportat el títol en la seva primera final. L’austríac va ser finalista en l’edició de l’any passat i en aquesta ho ha repetit i tampoc ha pogut guanyar el títol.

En el primer set Daniil Medvedev ha tingut l’oportunitat de trencar el servei de Dominic Thiem en el segon joc, però ha desaprofitat dues boles de break i després ha cedit el seu servei en el cinquè joc. L’austríac ha sabut mantenir aquesta avantatge i s’ha emportat el primer set per 6-4. En la segona màniga els dos jugadors han tingut ocasions de trencar el servei del seu rival per posar-se per davant, però cap ho ha aconseguit i s’ha arribat al tie-break. Daniil Medvedev ha estat molt més segur i encertat, ha guanyat per 7-6 (2) i ha forçat el tercer i definitiu set.

En la darrera màniga el rus s’ha mostrat més frec físicament i més convençut de la victòria. Ha començat a guanyar els seus serveis amb comoditat i ha tenir boles de break en els de l’austríac. En el cinquè joc ha aconseguit trencar el servei de Dominic Thiem i ha continuat intractable fins guanyar per 6-4 i emportar-se el títol.

El títol de dobles l’han guanyat el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Kikola Mektic (5) que han derrotat per 6-2, 3-6 i 10-5 a l’austríac Jurgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vasselin (8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)