Tennis

Medvédev, el nou mestre

Tennis. El rus guanya la copa Masters en la seva primera presència en la final. Supera l’austríac Thiem per 4-6, 7-6 (2) i 6-4

Daniïl Medvédev va guanyar brillantment la copa Masters en la segona edició que disputava. El rus va derrotar l’austríac Dominic Thiem per 4-6, 7-6 (2) i 6-4 en una final molt disputada i que va durar 2h42. Daniïl Medvédev es va emportar el títol en la seva primera final, mentre que l’austríac va ser finalista l’any passat i ha tornat a perdre.

En el primer set Medvédev va tenir l’oportunitat de trencar el servei de Thiem en el segon joc, però la va desaprofitar i després va cedir el seu servei en el cinquè joc. L’austríac es va imposar per 6-4. En el segon set els dos van anar guanyant el seu servei i en el tie-break el rus va estar més i encertat i va anivellar el partit, 7-6 (2). En el darrer set Medvédev es va mostrar més fresc físicament i més convençut de la victòria. Va començar a guanyar els seus serveis amb comoditat i va tenir boles de break en els de l’austríac. En el cinquè joc va trencar el servei de Thiem i va continuar intractable fins a guanyar per 6-4 i emportar-se el títol.

Es campions de la modalitat de dobles van ser el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic (5), que van derrotar per 6-2, 3-6 i 10-5 l’austríac Jürgen Melzer i el francès Édouard Roger-Vasselin (8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)