Atletisme

Yulimar Rojas, candidata a millor atleta de l’any

Atletisme. Les altres finalistes són l’etíop Letesenbet Gidey, la neerlandesa Sifan Hassan, la kenyana Peres Jepchirchir i la jamaicana Elaine Thompson-Herah

L’atleta veneçolana del Barça Yulimar Rojas figura entre les cinc finalistes a ser escollida millor atleta de l’any 2020. Entre els mèrits de la saltadora blaugrana hi ha el rècord mundial de triple salt en pista coberta (15,43 m), aconseguit el 21 de febrer a Madrid, i el fet d’haver-se mantingut invicte en les úniques quatre competicions que ha disputat aquest curs. La deixeble d’Ivan Pedroso ja va ser guardonada com a millor estrella emergent en la Gala de la IAAF del 2017.

Les altres finalistes són l’etíop Letesenbet Gidey, recordista mundial en 5.000 m (14:06.62), la neerlandesa Sifan Hassan, recordista mundial de l’hora en pista (18.930 m), la kenyana Peres Jepchirchir, campiona mundial de mitja marató i autora del rècord en proves nomes femenines (1h05:34 i 1h05:16), i la velocista jamaicana Elaine Thompson-Herah, líder de l’any en 100 m (10.85).

El nom de l’escollida s’anunciarà en un acte virtual el pròxim 5 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)