Futbol sala

Barça-Burela i Martorell-Industrias en vuitens de la copa del Rei

El Barça jugarà a casa els vuitens de final de la copa del Rei d’aquesta temporada contra el Pescados Rubén Burela gallec, setè en la primera divisió. L’Industrias Santa Coloma visitarà el sorprenent Sala 5 Martorell, que milita en la segona divisió B però que aquesta setmana ha eliminat el Peníscola de primera divisió. Els vuitens es jugaran a partit únic entre el 15 i el 16 de desembre a la pista del conjunt de divisió inferior. El Barça és el vigent campió de la competició. Els altres encreuaments són: Mengíbar (2a)-Movistar Inter; Noia (2a)-Viña Albali; Jaén-Cartagena; Llevant-Osasuna; Antequera-Palma i el Pozo Múrcia-Saragossa.

Pel que fa a lliga, l’Industrias, sisè amb 14 punts, rebrà dissabte el potent Cartagena (3r, 7p). El Barça, per la seva banda, jugarà al Palau diumenge contra el Pozo Múrcia (18.30h) la repetició de la recent final de la Champions. En una temporada atípica quant a resultats, els blaugrana són tretzens amb 9 punts, mentre que el Pozo és quart amb15 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)