El Barça torna a guanyar la partida al Kiel (29-25)

Handbol.

El Barça li ha tornat a guanyar la partida al Kiel i referma una mica més el seu lideratge a la Champions, amb set victòries en set partits. Kevin Möller, amb disset aturades, ha tornat a ser un dels protagonistes del conjunt blaugrana, molt solvent en defensa i que ha tingut la paciència en atac per rematar la feina en l’últim quart d’hora del partit.

La primera meitat ha estat molt equilibrada, marcada pel recital dels porters danesos, el blaugrana Kevin Möller, amb percentatges superiors al 50%, i el zebra Niklas Landin. Sense Luka Cindric, lesionat, ha estat Raúl Entrerríos l’encarregat de comandar el joc del Barça en el primer tram. Amb dos gegants sota pals, el marcador reflectia un exigu 4-4 en 10 minuts de joc. A Xavi Pascual no li acabava d’agradar el que veia sobre la pista i ha demanat temps mort per canviar el flanc dret de l’atac barceloní, donant entrada a la dupla eslovena, amb Blaz Janc i Jure Dolenec. Thiagus Petrus, recuperat de la lesió a la musculatura intercostal, ha reaparegut en l’eix de la defensa. El Barça ha pogut recuperar alguna pilota i amb alguna sortida al contraatac ha obert una petita escletxa (11-8) després d’un parcial de 0-4. Filip Jícha ha reaccionat d’immediat i ha aturat el joc per frenar l’embranzida blaugrana. El tècnic txec ha ordenat una defensa més profunda, ha aconseguit desconnectar la primera línia del Barça i ha pogut arribar al descans amb un resultat més ajustat (13-12).

Després de la represa, dues exclusions gairebé consecutives del Barça han donat aire al Kiel, que ha tornat a prendre momentàniament la iniciativa (15-16). Dues dianes consecutives d’Ariño, i l’efectivitat de N’Guessan i Mem han capgirat la situació (20-18). Jícha ha mogut peça. Ha variat el sistema defensiu, amb un 5-1 amb Duvnjak d’avançat, i en atac se l’ha tornat a jugar amb set jugadors. Möller ha tornat a aparèixer en el millor moment, el Kiel s’ha anat apagant i el Barça ha sabut tenir paciència en atac per rematar la feina. En el tram final ha destacat l’aportació del jove central Domen Mackuc, amb minuts de responsabilitat, que ha sabut resoldre amb bones connexions amb els jugadors de la segona línia, amb Janc i Fàbregas, el màxim anotador del partit amb 6 gols.