El Barça s’imposa en un derbi desigual contra el Granollers (27-41)

Asobal.

El Barça ha resolt amb autoritat un derbi desigual contra el Fraikin BM Granollers (27-41), que ha pagat la seva inactivitat després de la quarantena per un episodi de Covid-19 dins la plantilla. El conjunt blaugrana, que no feia ni 48 hores que havia jugat el seu segon duel contra el Kiel a la Champions, ha sabut mantenir el seu ritme de joc habitual per enllaçar la seva tretzena victòria consecutiva a la lliga Asobal.

El Barça ha pres la iniciativa des del primer moment (1-4). Les exclusions de Petrus (4’) i Sorhaindo (7’) han donat aire al Granollers, que amb tres gols consecutius de Lancina, Antonio García i un contraatac de Sergi Franco ha restablert momentàniament l’equilibri (5-5). Dika Mem, en estat de gràcia i autor de sis gols a la primera meitat, donava una altra empenta al conjunt blaugrana (9-12). L’equip de Xavi Pascual jugava a una altra velocitat i amb una altíssima efectivitat en atac (82% en el primer temps) ampliava la seva renda, amb N’Guessan, Entrerríos i Àlex Pascual sumant-se a la festa (11-17). Chema Márquez, cada cop més recuperat de la seva lesió, i Lancina frenaven l’embranzida visitant (15-19). Però l’exclusió d’Oriol Rey (25’) i amb Gonzalo cada cop més encertat sota els pals el Barça arribava al descans amb una màxima diferència de set gols (16-23).

La segona part no ha tingut més història. El Barça ha continuat la seva velocitat de creuer i el Granollers ha pagat la seva inactivitat. El conjunt vallesà ha estat més de 12 minuts, del 37 al 49, sense anotar i l’equip blaugrana ho ha aprofitat per fer més gran encara el seu avantatge amb un parcial de 0-8 (22-36). Esteban Salinas ha trencat la sequera i el Granollers, que ha arribat a perdre de 16 gols (23-39), ha escurçat les diferències fins al 27-41 final. Els màxims anotadors del partit han estat Dika Mem (9), N’Guessan (6) i Àlex Pascual (6), pel Barça, i Chema Márquez (6) i Esteban Salinas (5) pel Granollers,