Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta ja és líder en solitari després de vèncer el CN Sabadell a domicili (9-15)

Waterpolo.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’ha imposat amb autoritat al CN Sabadell (9-15) en el duel entre els dos únics equips invictes del grup B de la divisió d’honor. L’equip mariner, que havia estat eliminat pels sabadellencs en les semifinals de la supercopa d’Espanya en la tanda de penals (16-17), ha manat gairebé des de l’inici (2-3, 2-4, 3-5 i 2-3) i aquest cop no ha deixat cap possibilitat al seu botxí de fa un mes i mig. Les aturades d’Edu Lorrio i l’efectivitat de Bernat Sanahuja (3 gols) han mantingut el resultat més o menys igualat en el tram inicial. Dues genialitats de Felipe Perrone, amb un llançament parabòlic i un gol de contraatac, han començat a decantar el duel del bàndol mariner, que ha arribat al descans amb tres gols de renda (4-7). El conjunt de Chus Martín es mostrava molt efectiu en les superioritats (7 de 9) i amb Álvaro Granados (5 gols) i Albert Munárriz (3) com a principals referents ofensius ha segellat la seva cinquena victòria amb el definitiu 9-15.

El CN Sabadell i el CE Mediterrani empaten (8-8) en la divisió d’honor femenina

En el grup A de la divisió d’honor femenina també s’enfrontaven els dos líders invictes, el CN Sabadell Astralpool i el CE Mediterrani, que han segellat el duel amb taules (8-8). El conjunt de Sants es qui ocupa el primer lloc per la major diferència de gols. El partit ha estat molt equilibrat (2-2, 3-2, 1-2 i 2-2), amb diferents alternatives i cap equip ha pogut obrir més d’un gol d’avantatge en el marcador. Un penal executat per Roser Tarragó donava avantatge les visitants a 1:09 pel final, però Maica Garcia no ha desaprofitat l’última acció de superioritat per segellar l’empat a 8 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)