Futbol sala

El Barça torna a ressorgir

Futbol sala. En una situació límit, l’equip d’Andreu Plaza fa una exhibició a Múrcia i erigeix en heroi Dídac, que salva grans ocasions i signa el 0-3 al final

EL POZO 0 BARÇA 3

EL POZO:Juanjo, Alberto García, Rafa Santos, Fernando, Cholo Salas –cinc inicial–, Marcel, Matteus, Marc Tolrà, Pol Pacheco, Darío, Paradynski, Leo Santana, Miguelín, Espindola i Valerio.FC BARCELONA:Dídac, Sergio Lozano, Mattheus, Adolfo, Ximbinha –cinc inicial–, Joselito, Povill, André Coelho, Esquerdinha, Feixas, Daniel, Ferrão, Marcenio, Aicardo i Dyego.GOLS:0-1 (12’) Dyego. 0-2 (19’) Sergio Lozano. 0-3 (38’) Dídac.ÀRBITRES:Martínez Segovia i Martínez Carpintero.

“Hi ha més de tres punts en joc”, admetia Dídac en una entrevista ahir mateix en aquest diari. El Barça arribava a Múrcia en una situació límit per sotmetre’s a una nova prova de foc, aquesta vegada contra el rival en la Champions del Palau, El Pozo, també necessitat de punts. L’equip va respondre a una nova situació d’emergència amb el seu millor partit en la lliga i amb un nom, precisament el de Dídac, que s’està convertint en pocs mesos en el nou jugador franquícia del club.

La sortida va fer témer, per moments, el pitjor. Els murcians van posar setge a la porteria blaugrana xutant i combinant, i Dídac va evitar més d’un gol en pocs segons. Andreu Plaza, que no ho veia clar, va canviar els quatre jugadors de camp i el partit va donar un tomb. Els blaugrana no només van passar a controlar la situació, sinó que van generar cada vegada més perill contra un rival que, a poc a poc, va anar cedint terreny. Després de diverses arribades amb perill, Dyego va aprofitar un dels primers córner per empalmar amb l’esquerra una volea mortal. Juanjo ni la va veure. El 0-1 va fer que el Barça, una bèstia negra per a El Pozo aquestes últimes temporades, dominés encara el ritme del partit des del darrere, defensant bé i amb Dídac de mur protector. Ferrão, que va anar sortint amb comptagotes a la pista, va tenir el 0-2 a tocar (15’), però el gol arribaria abans del descans en una cavalcada de Sergio Lozano marca de la casa.

Problema de faltes

El Barça va mantenir el control sobre el joc, però no sobre les faltes. Després d’una ocasió claríssima de Ferrão, Joselito va fer la cinquena. Faltaven encara 12 minuts. En una nova mostra de maduresa, l’equip, amb rotacions constants, va defensar, però al mateix temps va buscar el tercer, mentre que els locals no trobaven la fórmula per trencar la teranyina blaugrana. Una falta innocent de Daniel, a 4:30, va donar un xut directe a l’internacional brasiler Marcel, però al davant es va trobar un altre cop un Dídac insuperable. Ja amb el porter jugador a la pista, el d’Arenys va aprofitar una de les aturades per fer botar la pilota a terra i marcar de camp a camp. Era la sentència.

LA FRASE

L’equip ha fet col·lectivament un partit increïble, amb un esforç encomiable al darrere
Andreu Plaza
Entrenador del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)