Ciclisme

Edu Prades deixa Movistar i fitxa pel Nippo Delko

Ciclisme. El ciclista d’Alcanar podrà exercir de líder en algunes proves en aquesta formació francesa del Pro Team

El ciclista català Edu Prades (Alcanar, 1987), que ha defensat els colors del Movistar les dues últimes temporades, vestirà el mallot del Nippo Delko els dos pròxims cursos, segons ha anunciat la mateixa formació francesa del Pro Team, la segona categoria mundial. Prades, tercer classificat en el circuit de Getxo aquest any, buscarà més oportunitats en el seu nou equip per demostrar la seva mentalitat guanyadora. “En aquest equip tindré un calendari que m’ofereix optar als millors resultats amb responsabilitat de liderar l’equip en algunes curses. Soc un corredor a qui li agrada guanyar, però també sé lluitar per un company d’equip quan és necessari. El meu punt fort són les curses d’un dia amb finals explosius amb pujades curtes, però també m’estic adaptant molt bé a les curses per etapes”, explica el corredor català. El primer objectiu de Prades serà integrar-se a l’equip perquè “treballem tots junts i aconseguim victòries”.

El director esportiu de l’equip francès Philippe Lannes s’ha mostrat “encantat” de poder comptar amb un ciclista “capaç d’assumir els papers principals en diverses curses”. “És un plaer donar la benvinguda a l’Eduard per a les dues pròximes temporades. És una persona a qui li encanta guanyar i rendir a les curses durant la temporada. Realment té un esperit molt competitiu i té més perfil de líder en un Pro Team que de molt bon lloctinent en un World Tour. Li proporcionarem els mitjans dignes d’un equip del World Tour i escollirem curses en les que pugui exhibir tot el seu potencial”, afegeix Lannes.

EL PROTAGONISTA

En aquest equip tindré un calendari que m’ofereix optar als millors resultats amb responsabilitat de liderar l’equip en algunes curses
Edu Prades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)