Tennis taula

El Girbau Vic inicia la lliga de Campions amb una derrota

El conjunt osonenc perd per 3-0 contra el Linz Froschnerg, l’amfitrió i el cap de sèrie del grup

El Girbau Vic ha iniciat la lliga de Campions femenina amb una derrota per 3-0 contra el Linz Froschberg austríac, l’amfitrió i cap de sèrie del seu grup. El conjunt osonenc ha sigut superat amb claredat per un equip que té dues jugadores entre les 32 millors del rànquing mundial. Sofia-Xuan Zhang ha jugat el primer partit i ha perdut per 3-1 (11-5, 11-4, 8-11 i 11-7) contra la romanesa Bernadette Szöcs. La gironina, 124 del rànquing mundial, ha oposat resistència a la jugadora número 26 del món.

En el segon partit la gal·lesa Charlotte Carey ha cedit el segon punt contra l’ucraïnesa Margaryte Pesotska, 32 del rànquing mundial, i ha perdut per 3-0 (11-4, 11-9 i 11-7). En el tercer i últim partit la sèrbia Gabriela Feher ha estat derrotada per l’austríaca Jia Liu també per 3-0 (11-8, 11-6 i 11-9).

El Girbau Vic jugarà demà el segon partit de la fase de grups en el que s’enfrontarà al Budaörsi hongarès (10 h) que avui ha perdut per 3-0 contra el Metz francès. El conjunt osonenc s’enfrontarà a l’equip francès dissabte (12.30 h) en el seu últim partit de la fase de grups. El primer de grup passa directament a la semifinal i el segon jugarà una repesca als els altres dos segons per una plaça de semifinalista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)