Atletisme

Novetats i intent de rècord

Atletisme. La Cursa dels Nassos 2020 es presenta amb canvis en el circuit, moltes mesures sanitàries i una cursa de 5 km en què Hellen Obiri buscarà la millor marca mundial femenina

La Cursa dels Nassos de Barcelona es va presentar amb novetats i l’objectiu que la kenyana Hellen Obiri, dos cops campiona mundial i subcampiona olímpica, intenti batre el rècord mundial dels 5 km en ruta. L’edició del 2020 està marcada per les mesures sanitàries, que han fet canviar el recorregut. Serà en un circuit tancat de 5 km amb sortida a l’esplanada de la platja de llevant i arribada al passeig Marítim del Bogatell. La prova serà el 31 de desembre i tindrà quatre sortides, la primera (16:45 h) serà la dels 5 km per als atletes d’elit, i després hi haurà tres sortides per als atletes populars (17:30 h, 18:00 h i 18:35 h), amb 333 participants en cada una. Els participants estaran separats per la distància de seguretat en una graella, i portaran les mascaretes fins a la sortida. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, va dir en la presentació: “Aquest any ens hem reinventat de nou, possiblement tindrem la cursa més especial de la història.”

El repte serà batre el rècord mundial femení dels 5 km en ruta en una cursa mixta (14:48). S’ha confirmat la presencia de Hellen Obiri, i Carles Castillejo farà de llebre. Entre les participants femenines hi haurà la banyolina Esther Guerrero, i en la cursa masculina està inscrit el francès Jimmy Gressier, que té el rècord europeu dels 5 km en ruta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)