El Barça sentencia l’Ademar a la mitja part

Handbol. L’equip blaugrana continua imparable a la lliga Asobal (36-25) en un partit que ja tenia encarrilat al descans (21-11)

El Barça ha segellat la catorzena victòria en catorze partits a l’Asobal contra l’Ademar de Lleó (36-25) en un partit que ja estava sentenciat la mitja part (21-11). Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Juan de Dios Román, expresident de la Federació Espanyola d’Handbol i exseleccionador, mort ara fa una setmana.

El Barça ha fet una declaració d’intencions només començar, amb un parcial de 3-0 i dos gols dels joves extremes que han sortit en el set titular, Mamadou Diocou i Àlex Pascual. L’Ademar ha pres aire gràcies a les intervencions de mèrit de Khalifa Ghedbane, que amb quatre aturades ha mantingut viu el seu equip en l’intercanvi de cops inicial (7-5). Diocou, que tornava a una convocatòria després d’haver-se perdut els últims partits, es mantenia infal·lible des de l’extrem (4 de 4 a la primera meitat) i a còpia de contraatacs, el conjunt blaugrana feia una estrebada en el resultat (11-5). Amb les primeres rotacions i amb Janc exercint de lateral, el Barça ha fet més gran encara l’escletxa davant un Ademar incapaç de mantenir el ritme i que començava a pagar la càrrega de partits de les últimes jornades. L’equip de Xavi Pascual arribava al descans amb deu gols de marge i la catorzena victòria de la lliga Asobal encarrilada (21-11).

En la segona part, el Barça ha aconseguit un màxim avantatge de 13 gols després d’una rosca d’Àlex Pascual (27-14). En el tram final i amb el partit decidit, l’equip barceloní ha abaixat l’efectivitat en part, també, per la tornada a pista del porter algerià. Möller (12 aturades i 35% d’efectivitat) i Ghedbane (13 i 33%) han acabat amb números molt similars i amb l’intercanvi de gols final s’ha arribat al definitiu 36-25. Per part blaugrana, els màxims golejadors han estat Diocou, amb cinc, i Aleix Gómez, també amb cinc, tots de penal.

DESTACAT

Entrerríos, Sorhaindo i Dolenec han descansat, i Frade, Langaro i Diocou han tornat a la convocatòria