Waterpolo

L’Astralpool Sabadell es classifica pels vuitens de l’Eurocopa

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat matemàticament per jugar els vuitens de final de l’eurocopa masculina de waterpolo després de guanyar l’Steaua de Bucarest romanès per 11-9 i aquest diumenge es jugarà, a la seva piscina de Can Llong, el primer lloc del grup davant el, també classificat, Dinamo de Moscou. El Sabadell, després de guanyar per 9-8 el Jadran Split en la primera jornada, sabia que un triomf davant els romanesos li donava el pas a vuitens. La doble victòria dels russos davant croats i romanesos feia possible aquesta circumstància.

El del planter Borja Fenoy, amb dos gols, ha estat el protagonista d’un primer parcial que ha acabat en empat a 3. La igualtat s’ha mantingut fins gairebé la mitja part, quan Sergi Cabanas anotava el 5-4. A partir d’aquí, l’equip de Quim Colet ha començat a prendre distàncies en el marcador arribant a aconseguir una màxima renda de quatre gols en l’inici de l’últim període (9-5) amb un Edu Lorrio impecable sota els pals. La reacció de l’Steaua en l’últim quart tan sols els ha valgut per reduir el desavantatge fins al 11-9 final. Sergi Cabanas amb quatre gols ha estat el màxim anotador dels vallesans. Aquest diumenge (13 hores) es disputaran el primer lloc contra el Dinamo de Moscou, que compta a les seves files amb l’exporter del CN Sabadell, el veteraníssim Nikolay Maximov que als seus 48 anys segueix sent decisiu.

La resta d’equips, el CN Barcelona, el CN Terrassa i el CE Mediterrani juguen aquesta tarda els seus segons partits amb la necessitat de guanyar per seguir en competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)