Waterpolo

El CN Barcelona també empata amb el Zuglo (10-10)

Waterpolo. Demà pot certificar l’accés als vuitens de final de l’Eurocopa si supera el Panionios (11 h)

El CN Barcelona, que exerceix d’amfitrió de grup a la Nova Escullera, ha tornat a empatar, aquest cop contra el Zuglo hongarès (10-10), i demà pot certificar la classificació per als vuitens de final si venç el Panionios grec (11 h), que ha perdut clarament en les dues primeres jornades. En tot cas, el conjunt cenebista necessita que el el Zuglo i el Tourcoing (9 h) no signin les taules per no haver de fer càbales amb les diferències de gols en un hipotètic triple empat a cinc punts.

Segona derrota del CN Terrassa

A Szolnok (Hongria), el CN Terrassa ha encaixat la segona derrota contra l’Apollon Smyrnis (14-13), amb un gol de Gounas a 36 segons del final, però encara té possibilitats de continuar viu en la competició. Els de Dídac Cobacho han de vèncer demà l’Estrasburg (9.00 h) per dos o més gols i esperar que el Szolnoki superi l’Apollon Smyrnis (11 h). En aquest cas, els egarencs, els francesos i els grecs empatarien a tres punts i accediria als vuitens l’equip que acredités millor diferència de gols en els partits jugats entre ells.

Victòria del Mediterrani contra el Savona (11-12)

A Savona, el CE Mediterrani ha superat l’amfitrió per la mínima (11-12) en un partit molt disputat i amb diferents alternatives (2-3, 4-1, 3-4 i 2-4). Si l’equip de Jahzeel Martínez guanya demà el Postdam (9.30 h) i el Radnicki s’imposa al Savona (11.30 h) segellarà l’accés als vuitens de final. Si empaten, també, i si venç el Savona s’hauria de mirar la diferència de gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)