Handbol

El Bordils torna a topar amb Jordi González (30-31)

Handbol.

El Bordils ha encaixat la cinquena derrota seguida a la lliga i segueix sense guanyar. Aquest cop contra el Barça B en què Jordi González ha tornat a desequilibrar la balança amb les seves aturades contra l’equip de tota la seva vida, contra el qual s’enfrontava per primer cop al Blanc i Verd.

Palahí des del seu camp, amb Jordi a la banqueta per la inferioritat blaugrana, feia el 4-2 i Tomàs Bañeras l’11-8 que donava un primer avantatge de tres als locals. Pep Reixach i Adrià Batlle l’enfilaven a cinc (15-10) en inferioritat però una nova exclusió de Ferran Pou permetia el Barça B marxar al descans a tres (17-14) i posar-se a un a la represa (17-16).

Montserrat al 42’ posava els visitant per davant (24-25) en una jugada en què Pep Reixach era exclòs i després de veure’s dos avall Prat i el propi Reixach empataven a 30 a 6:12 per acabar. Jordi li ha tret a Bañeras l’empat a 31 amb el cap i, amb 31 segons després de temps mort de Pau Campos, Jordi li ha parat els dos xuts a Palahí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)