Jordi, una altra vegada

Handbol. Cinquena derrota seguida per al Bordils, que encara no ha guanyat aquest curs, amb el seu exporter desequilibrant la balança al final tal com va fer en la primera jornada de lliga

BORDILS 30 BARÇA B 31

BORDILS:Mach, Xicu Reixach (2), Márquez (1), Prat (5), Palahí (8), Vilanova, Ferran Pou, Oliver (1), Moreno, Fornès, Montes (1), Batlle (1), Bañeras (3), Rodoreda, Pep Reixach (6) i Ferrer (2).BARÇA B:Jordi González, Soler (1), Pujol (1), Palomino (9), Roca (6), Zarzuela (2), Domènech, Montserrat (1), Barbeito (1), Orts (1), Reguart (1), Rosell (2), Ruiz, Fernández, Cenic i Parera (6).PARCIALS:4-3, 6-6, 9-8, 12-9, 15-11, 17-14; 20-18, 23-22, 26-26, 27-28, 30-30 i 30-31.ÀRBITRES:Jorge Rodríguez i Alejandro Núñez. Exclusions a Xicu Reixach, Vilanova, Ferran Pou (2) i Bañeras, i a Zarzuela, Barbeito (2) i Soriano (2).

“Hem fet un molt bon partit contra el líder i ens hem trobat primer en Jordi González i, després, que els últims minuts quan estàs a baix costen”, explica Pau Campos després de la cinquena derrota seguida del Bordils. El tècnic admet que falta confiança i que necessiten guanyar –no ho han fet encara aquest curs– per trencar la dinàmica. “No ens mereixem estar a aquí. Però hi som”, argumenta.

Palahí des del seu camp, amb Jordi a la banqueta per la inferioritat blaugrana, feia el 4-2 i Bañeras l’11-8 que donava un primer marge que Pep Reixach i Batlle enfilaven al 15-10. Una nova exclusió de Ferran Pou permetia al Barça B marxar al descans 17-14, posar-se a un a la represa (17-16) i al davant (24-25) en una jugada en què Pep Reixach era exclòs. Prat i el mateix Reixach empataven a 30 a 6:12 d’acabar, però els locals topaven de nou amb Jordi, que a mig minut li treia dos xuts a Palahí.