Waterpolo

El Mediterrani, als vuitens de l’Eurocopa

Waterpolo. El CN Barcelona surt perjudicat per la repetició del partit entre el Tourcoing i el Zuglo, i presenta una reclamació a la LEN

El CE Mediterrani es va classificar per als vuitens de l’Eurocopa i es va afegir al CN Sabadell, que ho va fer dissabte. El Mediterrani va guanyar el Postdam per 7-14 en el grup de Savona i la derrota de l’amfitrió el va afavorir. El Sabadell va superar el Dinamo de Moscou rus (12-7) i va acabar primer de grup.

El CN Barcelona podria ser el tercer club català als vuitens de final, però ara per ara la classificació està en suspens, pendent d’una reclamació a la LEN. L’equip cenebista, que es va imposar al Panionios per 15-5, va fer la seva part de la feina, però l’empat dels seus dos rivals el va eliminar. El delegat de la LEN va fer repetir quatre hores després el partit entre el Tourcoing i el Zuglo (6-7) per alineació indeguda dels hongaresos. Aquest resultat classificava els barcelonins, però el 15-15 de la repetició els va deixar fora i va classificar francesos i hongaresos. Des del club cenebista consideren que el partit no s’hauria d’haver repetit mai i que s’ha d’eliminar el Zuglo.

D’altra banda, el CN Terrassa va perdre a Szolnok contra l’Estrasburg (9-10) i amb tres derrotes va quedar eliminat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)