Futbol sala

El Barça coneixerà demà el seu rival en els setzens de final de la UEFA Futsal Champions League

Futbol sala. L’equip blaugrana és el primer cap de sèrie i només pot tenir quatre possibles rivals: el Luxol St. Andrews (Malta), el Minerva (Suïssa), el Prishtina (Kosova) i el Differdange (Luxemburg)

El Barça, el flamant guanyador de la UEFA Futsal Champions League, coneixerà demà el seu primer rival en la defensa del títol europeu. L’equip blaugrana, com a primer cap de sèrie, només pot tenir quatre possibles contrincants en l’eliminatòria dels setzens de final, que es disputa a partit únic: el Luxol Saint Andrews (Malta), el Futsal Minerva (Suïssa), el FC Prishtina (Kosova) i el Differdange (Luxemburg). La pista de joc també es determinarà en el sorteig de demà a Nyon, a les 14 h, tot i que hi ha alguns equips, com és el cas del Prishtina, que han demanat expressament a la UEFA no haver de jugar a casa i, per tant, competirà de visitant en tots els casos. Aquests partits s’haurien de disputar entre el 12 i el 17 de gener. La competició europea canvia de format i després d’aquesta eliminatòria es disputaran els vuitens de final, també a partit únic (entre el 16 i el 21 de febrer), i una final a vuit entre els mesos d’abril i maig a Minsk (Bielorússia).

LA DADA

L’eliminatòria serà a partit únic i es disputarà entre e 12 i el 17 de gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)