El Sarrià guanya el derbi gironí al Blanc i Verd (24-26)

Handbol. El Bordils s’ha refet d’un 0-7 (5-11) i ha arribat al final amb opcions (23-24) després d’haver empatat a 20 i 21

El Bordils ha encaixat la sisena derrota seguida a la lliga, en el duel de la màxima rivalitat contra el Sarrià, que ha aconseguit la primera victòria fora de casa.

El parcial de 0-7 (5-11) ha desequilibrat la balança, amb parades de Moreno i gols de Lozano de penal i de Pere Arnau en llançament per partida doble primer (5-8) i de Masmiquel després de temps mort de Salva Puig i d’Arnau Rovira arribant al lateral . Moreno aturava un penal a Pep Reixach –Fornès l’enviava fora després– que havia fet l’1-0 i l’empat a 2 des dels 7 metres.

David Mach també havia parat dos penals però el Bordils no tenia ritme ofensiu sense les intervencions d’Esteve Ferrer: assistint Pep Reixach en el primer gol de jugada (3-3) i a Márquez al pivot per tallar el parcial (6-11) i marcant el 5-4 i el 7-12 en contragol. Palahí en accions individuals (4-4 i 8-12) era l’altre argument, quan Moreno no li aturava els xuts.

El Bordils ha necessitat 4 minuts per marcar el primer gol a la segona meitat (9-15 Palahí), marcada per l’exclusió de Ferran Pou al mig minut i el 0-2 de Segarra i Vicente. Les aturades de Mach, el segon del 10 local, Prat a l’extrem ajustaven el resultat amb el Sarrià en inferioritat i Pep Reixach després de recuperació amb porteria buida (12-14). Pou ha tingut el xut per posar-se a un i Martí Arnau un altre cop a pista deixava el parcial en 4-0 (12-15).

Reixach de penal i Bañeras després d’aturada de Mach situaven el Bordils a 1 (14-15) i feien demanar temps mort a Salva Puig (10:34). Montes al pivot ha fet el 15-16 però l’exclusió de Pou i una altra de Pep Reixach donaven aire al Sarrià: 16-19 Rovira.

Bañeras amb tres gols seguits (18-20) i recuperació que Pep transformava a la contra (19-20) tornaven a deixar-los a un i aquest cop sí Palahí empatava a 20 i a21. Toro li ha parat el 22-22 i Mariscal marcava el 21-23.

Un altre cop Bañeras posava el Bordils a un i Martí Arnau al pivot el 22-24 a tres minuts i a un i mig (23-24) amb el Bordils defensant amb una doble mixta. Rovira entrant ràpid ha fet el 23-25 ja al darrer minut i Ballester ha estat exclòs a 37 segons en l’acció que Pep reixach feia el 24-25 de penal. Nitu Pórtulas, a 12 segons des de l’extrem, ha sentenciat.