Un duel de tots els colors

Handbol. El Sarrià guanya el derbi gironí al Blanc i Verd, amb clar domini visitant en la primera meitat pel 0-7 (5-11) i reacció del Bordils en la segona, que ha arribat al final amb possibilitats (23-24)

BORDILS 24 SARRIÀ 26

CLUB HANDBOL BORDILS:David mach, Xicu Reixach, Márquez (1), Prat (2), Palahí (6), Masó, Vilanova, Pou, Oliver, Moreno, Fornès, Montes (1), Batlle, Bañeras (5), Pep Reixach (7) i Ferrer (2).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel (1), Pórtulas (1), Segarra (1), Toro, Martínez, Martí Arnau (1), Pere Arnau (7), Ballester (2), Mariscal (3), Moreno (1), Rovira (4), Lozano (4), Gutiérrez, Torres, Teixidor i Vicente (1).PARCIALS:1-2, 3-4, 5-5, 5-8, 5-10, 8-12; 9-14, 13-15, 16-18, 19-20, 21-22 i 24-26ÀRBITRES:Gabriel López i Pedro Cubas. Exclusions a Prat (7’ i 15’), Pou (31’ i 44’) i Pep Reixach (14’ i 44’), del Bordils, i a Segarra (12’), Martí Arnau (6’ i 36’), Ballester (60’) i Teixidor (25’), del Sarrià.

Només hi faltava el públic, a la grada i a tot el voltant de la tanca que limita el parquet per al Blanc i Verd de les grans ocasions. El partit va tenir de tot, inclòs joc net. I al final, el vencedor ho va celebrar, amb distància de seguretat, amb els UES Hools que eren a l’exterior.

És la sisena derrota seguida del Bordils, encara amb el partit pendent contra l’Adrianenc. I els primers punts a fora del Sarrià. Res comparat amb el que hi havia en joc.

Llançats

El 0-7 (5-11) imposava les dinàmiques que duien el Bordils i el Sarrià. Bones aturades de Moreno i gols de Lozano de penal i de Pere Arnau per partida doble primer (5-8) i de Masmiquel i Arnau Rovira. El porter sarrianenc aturava un penal a Pep Reixach –Fornès l’enviava fora després–, que havia fet l’1-0 i l’empat a 2 des dels 7 metres. David Mach també havia parat dos penals però el Bordils no tenia ritme ofensiu sense Esteve Ferrer, que assistia (3-3 i 6-11) i marcava (5-4 i 7-12). Palahí en individuals (4-4 i 8-12) era l’altre argument, quan Moreno no li aturava els xuts.

Resisteixen

El Bordils necessitaria quatre minuts per fer gol després del descans (9-15 Palahí), marcada a l’inici per l’exclusió de Ferran Pou al mig minut i el 0-2 de Segarra i Vicente. Mach a la porteria, el segon del 10 local i Prat a l’extrem ajustaven el resultat amb el Sarrià en una inferioritat en què Pep Reixach marcava a porteria buida (12-14). Martí Arnau deixava el parcial en 4-0 (12-15), però Reixach de penal i Bañeras després d’aturada de Mach apropaven el Bordils (14-15) i feien demanar temps mort a Salva Puig (10:34).

Les segones exclusions de Pou i Pep donaven aire al Sarrià (16-19 Rovira). Però les mixtes de Pau Campos rutllaven: Bañeras amb tres gols seguits (18-20) i recuperació que marcava Pep (19-20) i empat a 20 i 21 de Palahí. Toro per Moreno a la porteria seria cabdal: de l’empat a 22 al 21-23 (Mariscal). Rovira entrant ràpid al darrer minut (23-25) i Nitu Pórtulas a 12 segons tancaven el derbi (24-26).

Quan ets a baix sempre surt creu; en la segona meitat l’equip ha tret el seu handbol, i no trobo explicació pel que ha passat en la primera
Agraeixo la reacció als jugadors. Amb empat a 20 comença un altre partit a cara o creu, i aquest any sempre surt creu
Pau Campos
Tots els punts són importants, però el derbi és el derbi; la temporada passada ens van guanyar a casa. Ens ho han posat molt difícil
Hem sabut jugar els minuts finals. En molts moments hem fet el millor partit de la temporada i David Mach ens ha aturat