Hoquei sobre herba

L’Egara passa a la final de la copa masculina, on es trobarà el Club de Campo

Ha superat per 2-0 el FC Barcelona, mentre que els madrilenys han eliminat l’Atlètic de Terrassa en els ‘shoot outs’

L’Egara s’ha classificat per la final de la copa masculina i s’enfrontarà al Club de Campo en la lluita pel títol. Torna a una final després de disputar l’última la temporada 2017/18 en que es va emportar el títol. El conjunt vallesà ha superat en la primera semifinal el FC Barcelona per 2-0, mentre que el els madrilenys han eliminat l’Atlètic Terrassa en els shot outs (2-4) després de que la segona semifinal ha finalitzat amb un empat, 1-1.

L’Egara s’ha imposat en la primera semifinal amb dos gols de penal corner. El FC Barcelona ha tingut les seves ocasions en la primera meitat, amb penal corner inclòs, però s’ha arribat al descans amb l’empat inicial. En el tercer quart els vallesans han començat a tenir ocasions i Marc Recasens ha inaugurat el marcador en un penal corner. En els darrers deu minuts l’Egara ha ampliat l’avantatge i ha assegurat la classificació per la final amb un segon gol de penal Corner, aquest cop de Pau Quemada.

El Club de Campo s’ha avançat en la segona semifinal en el minut 8 amb un gol de Jose Basterra. L’Atlètic Terrassa sempre ha buscat l’empat i ha tingut ocasions, però no ha sigut fins al minut 68 en que ha aconseguit empatar al marcar Pau Cunill de penal corner. En els shoot outs els vallesans no han estat encertats i els madrilenys s’han imposat i s’han classificat per la final.