Pàdel

Duel català en la final

Pàdel. La barcelonina Lucia Sainz es trobarà la reusenca Ari Sánchez en la lluita pel títol de l’Estrella Damm Menorca Master

La final de l’Estrella Damm Menorca Master tindrà un duel català. La barcelonina Lucia Sainz i la menorquina Gemma Triay es jugaran el títol contra la reusenca Ari Sánchez i la madrilenya Ale Salazar. Aquesta serà la segona final d’un màsters per a la barcelonina, la primera la va jugar amb la madrilenya Marta Ortega i la va perdre. La reusenca i la madrilenya són les actuals campiones i defensaran el títol.

En la primera semifinal Lucia Sainz i Gemma Triay, les número u de l’any, van derrotar per 6-1 i 6-4 Marta Ortega i la canària Marta Marrero. Ari Sánchez i Ale Salazar van protagonitzar una remuntada èpica per passar a la final. Van guanyar la murciana Patricia Llaguno i la navarresa Elisabet Amatriaín per 5-7, 7-6 (2) i 6-1 després d’anar 0-5 avall i salvar cinc pilotes de partit en el segon set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)