Voleibol

El DSV Sant Cugat està en ratxa

Voleibol. L’equip de Rafa Ruiz presenta candidatura per accedir al ‘play-off’ de la superlliga femenina amb una victòria incontestable contra el tercer, l’IBSA, i encadena quatre triomfs

“Vam fer un partit espectacular. L’equip va estar molt bé en totes les facetes, el nostre balanç d’eficàcia i errors va ser increïble. Amb el servei els vam crear moltes dificultats i el nostre bloqueig i defensa va estar a un nivell altíssim”, sentencia Rafa Ruiz, el tècnic del DSV Sant Cugat, que dissabte va derrotar per 3-0 (25-20, 25-13 i 25-19) l’IBSA CV CCO 7 Palmas, el tercer de la superlliga femenina. Els tres punts en aquest primer partit de la segona volta obren de bat a bat la lluita del club català per entrar en el play-off pel títol, que jugaran els sis primers. El Sant Cugat és setè, a un punt del sisè.

Anna Newsome: MVP

Maldonado (16) i Raquel Brun (14) van ser les màximes anotadores i formen part del set ideal. La col·locadora Anna Newsome ha estat designada MVP. El poder a la xarxa –15 bloquejos, amb 6 de Maldonado i 4 de Berbel, per 5 de les canàries– va marcar diferències. “És el triomf de tot el bloc”, remarca Ruiz, que analitza la situació: “El nostre objectiu no era el play-off i seguirem concentrades per seguir jugant bé i arribar, pas a pas i a poc a poc, com més amunt millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)