En quinze minuts

Handbol. El Barça anota un parcial de 13-1 a l’inici i l’Osca, el quart, no hi pot fer res

Barça 39 Osca 19

BARÇA:Pérez de Vargas, Ariño (4), Janc (3), Mem (2), Pálmarson (1), Makuc (2) i Fabregas (5) –inicial–; Entrerriós (4), Dolenec (5, 1p), N’Guessan (4), Petrus, Diocou (3), Pascual (2), Langaro (2), Frade (2) i Moller.BADA OSCA:Ferreria, Carmona (3), Tioumentsev, Pérez (3), Benites, Gusek (5) i Nieto (1) –inicial–; Montoya (2), Mosquera, Broto, Marcelo (1), Alonso, Malo (1), Clavo, Pinto (3) i Arguillas.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 7-3, 11-3, 16-5, 18-7, 22-8 (descans), 26-9, 28-13, 29-15, 32-17, 35-18 i 39-19.ÀRBITRES:Lorena Garcia i Tania Rodríguez. Van excloure Mem, Langaro, Frade i Benites.COMENTARI:El Barça va iniciar el partit amb un 0-2 en contra, però un parcial de 13-1 va deixar sentenciat el partit en el primer quart d’hora. Al descans els blaugrana guanyaven per 22-8. La màxima diferència va arribar al final del partit, amb 20 gols, 39-19.