Waterpolo

Festival golejador del Barceloneta contra el Dinamo Tbilisi (17-5)

Waterpolo. L’equip mariner ha tingut un partit molt plàcid i demà tancarà la primera bombolla de Budapest contra el Brescia

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha sumat la segona victòria de la lliga de campions amb un partit molt plàcid contra el Dinamo Tbilisi (17-5) i demà tancarà la primera bombolla a Budapest contra el Brescia (19h per Tdp), un rival molt més exigent.

L’equip mariner ha posat la directa només començar. Amb el seu full de ruta habitual, pressió defensiva i sortides a contraatac, el conjunt de Chus Martín ha infringit un contundent 5-0 en el primer quart, amb gols de Miguel de Toro, Alex Bustos, Álvaro Granadors, per partida doble, i Michael Bodegas. El Dinamo Tbilisi ha agafat aire en el segon quart (4-2) gràcies a les nombroses exclusions barcelonines, però l’equip mariner continuava castigant al seu rival a còpia de contraatacs i amb Felipe Perrone (tres gols en aquest quart) com a principal braç executor. Blai Mallarach també s’ha afegit a la festa i el resultat al descans ja era pràcticament definitiu (9-2).

Després de la represa, l’equip georgià ha reaccionat i ha retallat diferències gràcies un parcial inicial de 0-3 (9-5). La resposta marinera ha estat immediata. L’Atlètic Barceloneta ja no ha fet cap més concessió i Granados, amb tres gols més al seu compte particular, ha liderat la penúltima envestida catalana (5-3). Amb tot decidit, l’Atletic Barceloneta també s’ha apuntat l’últim parcial (3-0) per segellar el definitiu 17-5. Joao Coimbra ha mantingut la porteria a zero en l’últim quart i és que el Dinamo Tbilisi no ha pogut anotar cap més gol des del 9-5 en 11:49 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)