El Bordils no troba el camí de la victòria (27-32)

Divisió de plata.

El Bordils continua sense conèixer la victòria aquesta temporada i avui ha cedit contra un rival directe, el Lalín (27-32) en una ensopegada que pot fer mal anímicament i esportivament. L’equip gironí ha començat disparat (2-0) però ràpidament ha vist com els visitants, amb les idees més clares, han remuntat gràcies al seu joc de transició i a les passades a la zona de pivot, que han fet molt mal. Els de Pau Campos han intenta respondre també amb contraatacs i amb l’aparició d’Arnau Palahí (10-11) però sempre han anat a remolc i un gol de penal al límit del descans tampoc ha ajudat a la moral de l’equip (14-15).

En la segona part l’equip hi ha posat el cor però el Lalín ha llegit molt bé les debilitats dels bordilencs i ha decidit entrar en un intercanvi de gols, fins i tot arriscant sense porter, que ja li ha convingut per arribar a un final sense patiments.