No troben la fórmula

Handbol. El Bordils perd a casa contra el Lalín i continua sense conèixer la victòria després d’onze jornades

BORDILS 27 LALÍN 32

BORDILS:Mach (2), C. Pou (2), Xicu Reixach (1), Márquez (2), Palahí (4), Masó, F. Pou, Oliver (2), Moreno (4), Fornés, Montes, Batlle, Rodoreda (3), Pep Reixach (6), Ferrer (1) i Montemayor.LALÍN:Villaroel, Gil (2), Crespo (2), Loson (4), López (3), Batan (5), Porto (8), Fernández, Pedreira, Dacosta (3), Duran, Iglesias, González, Álvarez (3), Toimil i Pereira.PARCIALS:2-3, 4-6, 6-10, 8-11, 11-12, 14-14; 17-18, 21-23, 22-27 26-29 i 27-32.ÀRBITRES:Moheando i Peris. Van excloure C. Pou i Oliver del Bordils i Loson, López, Porto (3), Álvarez i Pereira, del Lalín.

El Bordils continua sense conèixer la victòria aquesta temporada i va cedir contra un rival directe, el Lalín (27-32), en una ensopegada que pot fer mal anímicament i esportivament. L’equip gironí va començar disparat (2-0) però ràpidament va veure com els visitants, amb les idees més clares, van remuntar gràcies al seu joc de transició i a les passades a la zona de pivot. Els de Pau Campos van respondre amb contraatacs i amb l’aparició d’Arnau Palahí (10-11), però sempre van anar a remolc i un gol de penal al límit del descans tampoc va ajudar la moral de l’equip (14-15). En la segona part l’equip hi va posar el cor, però el Lalín va llegir bé les febleses dels bordilencs i va decidir entrar en un intercanvi de gols, fins i tot arriscant sense porter, que ja li va convenir per arribar a un final sense patiments.