Ciclisme

Marc Brustenga i Veerle Cleiren, campions de Catalunya de ciclocròs

Ciclisme.

Marc Brustenga (Vélo Club La Pomme Marseille) i Veerle Cleiren (Montbike-Montbrió) són els campions de Catalunya de ciclocròs, a les Franqueses del Vallès en un cap de setmana en què es tancava la temporada de l’especialitat al país, amb la prova nocturna Darkcross –era la seva segona edició– i els respectius campionats catalans.

Brustenga, que ja va guanyar el títol absolut de carretera a l’estiu en la prova que es feia a casa seva, Santa Eulàlia de Ronçana, era tercer a la cursa que va guanyar l’ex-campió estatal Ismael Esteban (Logos Energia) i en la què el també sub-23 com el vallesà, Cyprien Gilles (Team CX34), era segon. Brustenga, de 21 anys, tanca aquest 2020 la seva etapa al ciclisme francès perquè la temporada següent correrà al filial del Caja Rural.

Albert Poblet (Jufré Vic-ETB), guayador de la última copa catalana de l’especialitat, és el campió elit amb el seu sisè lloc. Veerle Cleiren (Montbike-Montbrió) conserva el títol de campiona de Catalunya amb el tercer lloc darrere les franceses Viviane Rognant i Amélie Laquebe. Jordina Muntadas (Corvi Team) i Sara Gay (Biking Point) eren quarta i cinquena.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)