Esquí

Núria Pau, vuitena en la copa d’Europa

Esquí.

Núria Pau ha aconseguit el seu millor resultat en la copa d’Europa amb la vuitena posició a la cita disputada a Andalo, Itàlia. El primer lloc en la segona màniga del segon dia permet a la ribetana (1994) i triple campiona estatal –eslàlom, gegant i supergegant– sumar punts FIS.

L’esquiadora de Ribes de Freser, que aspira a ser olímpica tot i no estar a l’equip de la RFEDI, sortia en la posició 76 i per la caiguda d’una altra esquiadora havia de tornar a començar, penúltima, per acabar trentena en la primera màniga. “L’he lluitat moltíssim, tenia molt clar quan havia d’atacar i quan havia de ser intel·ligent” explica.

“He tingut molt bones sensacions. Era fàcil cometre errors, però no n’he fet cap que m’hagin restat temps. He esquiat molt bé i he fet el que havia de fer per quedar primera” diu sobre la segona màniga.

“És el millor resultat que he fet mai en el Circuit de Copa d’Europa i a més he fet molt bons punts FIS. Estava esquiant molt bé en Gegant últimament i aquest resultat em confirma el nivell d’esquí” exposa, emocionada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)