Natació

El CN Sant Andreu estableix un nou rècord d’Espanya de 4x50 m lliure

El quartet format per Lidon Muñoz, Marta González, Africa Zamorano i Alba Guillamon han acreditat 1:42.59 en la segona jornada de la copa de clubs a Castelló

El CN Sant Andreu, amb el quartet format per Lidon Muñoz, Marta González, Africa Zamorano i Alba Guillamon, ha establert un nou rècord d’Espanya de 4x50 m lliure amb un registre de 1:42.59 en la sessió matinal de la segona i última jornada de la copa d’Espanya de clubs, que es disputa a Castelló. L’anterior plusmarca era en poder del mateix club andreuenc des de l’any passat (1:42.80). Després de 32 proves computades i a l’espera de la sessió de tarda, el CN Sant Andreu lidera la copa amb 494 punts, seguit pel CN Sabadell, amb 376. El CN Terrassa ocupa el quart lloc (314) a no gaire diferència del Gredos San Diego, el tercer classificat (334).

En la copa masculina, el Real Canoe (411,50) és primer, seguit pel CE Mediterrani (373,50) i el CN Sabadell (348,50). Els altres dos clubs catalans de la divisió d’honor masculina són el CN Sant Andreu, cinquè amb 316 punts i el CN Terrassa, sisè amb 312,50.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)