Gimnàstica

El Salt GC, subcampió de primera

Gimnàstica. Amb Marina González, Laura Bechdejú, Jana Libei Guardiola, Berta Álvarez, Èlia Ribas, Sara Coll, Aida València i Nicole de Miguel, només és superat pel potent Xelska de Palma

El Salt GC ha acabat en una brillant segona posició, amb 190,570 punts, la final de la lliga Iberdrola de primera divisió, una competició singular que s’ha dut a terme en diferents seus i de la qual ahir es van fer públics els resultats després de competir en paral·leles asimètriques, barra, terra i salt. Dues de les gimnastes del club gironí, Marina González i Laura Bechdejú, van fer els seus exercicis al CAR de Madrid davant d’un jurat itinerant, sempre el mateix per evitar divergències, que es va desplaçar a les diferents seus. La resta van competir a Salt amb els altres dos clubs catalans. El campió ha estat el Club Xelska de Palma (190,750). El podi el completa l’Egiba de Manresa (186,550), i Les Moreres d’Esplugues de Llobregat (186,400) ha estat quart. L’equip saltenc, el millor en terra i segon en salt, valora molt positivament el subcampionat. Defensava el títol del 2019, però el Xelska era el favorit en una edició en què les gironines van tenir feina per classificar-se. L’equip saltenc el formen Marina González, Laura Bechdejú, Jana Libei Guardiola, Berta Álvarez, Èlia Ribas, Sara Coll, Aida València i Nicole de Miguel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)