Waterpolo

Tres contagiats a l’Atlètic Barceloneta, que s’ha de confinar fins el 31

La plantilla del Zodiac Atlètic Barceloneta de waterpolo haurà confinar-se en els seus domicilis fins al 31 de desembre després que un membre del cos tècnic i dos jugadors hagin donat positiu per coronavirus, segons ha informat a Efe el club català. El club català va tenir notícia del primer positiu divendres passat després de tornar de Budapest on va participar en els primers partits de la lliga de campions. Abans de tornar a Espanya, tota la plantilla va passar test que van donar negatiu. Aquesta situació provocarà que el seleccionador estatal David Martín hagi de fer una nova convocatòria per als entrenaments que portarà a terme del 26 al 30 de desembre a Santa Cruz de Tenerife, ja que a la llista inicial hi havia deu jugadors del conjunt mariner.

Després que es conegués el primer positiu, tota la plantilla va ser sotmesa a proves PCR dilluns i dos jugadors van donar positiu. Els deu convocats per la selecció espanyola per entrenar al CAR de Sant Cugat aquesta setmana ja no van participar en cap de les sessions.

El debut de la selecció espanyola en el 2021 serà el proper 9 de desembre a Debrecen (Hongria) a les semifinals de la classificació europea de la Lliga Mundial FINA en la qual s’enfrontarà a França o Grècia. El combinat estatal arribarà a Santa Cruz de Tenerife dissabte que ve per fer quatre dies d’entrenaments a la Piscina Acidalio Lorenzo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)