Natació

Guillem Pujol i Laura Rodríguez, els més ràpids per Nadal

Han mantingut el domini en la tradicional prova del CN Barcelona, que ha reunit 254 nedadors

Guillem Pujol (CN Mataró) i Laura Rodríguez (CN Barcelona) han guanyat la 111a Copa Nadal de natació en aigües obertes, organitzada pel CN Barcelona i que ha reunit 254 nedadors que s’han llançat a unes aigües que estaven a una temperatura de 13.4 graus al Port de Barcelona.

Pujol ha aconseguit el seu setè triomf consecutiu en cobrir la distància de 200 metres en 2:11 per davant del nedador del CN Barcelona Eric Vilaregut (2:16). Pol Gil (CN Barcelona) ha completat el podi (2:26).

En la prova femenina Laura Rodríguez ha sumat el seu tercer triomf consecutiu (2:38). El CN Barcelona ha copat el podi de la proba amb Aida Bertrán en segona posició (2:50) i María José Mojica en tercera (2:53).

Abans de l’inici de la competició s’ha guardat un minut de silenci en record de Martí Estela, porter de l’equip de waterpolo del CN Barcelona mort en un accident de trànsit el dijous de la setmana passada

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)